Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 18 september 2016

De nieuwste short break sensatie is Center Parcs “Les Bois aux Daims”

Center Parcs neemt nog steeds een voorsprong als hét vakantiepark en timmert de laatste jaren weer flink aan de weg. Nog dit jaar opent het 6e park in Frankrijk, ‘Villages Nature’ bij Disneyland Resort Paris. Hans was er te gast.

De nieuwe standaard van het bekende bungalowpark
Center Parcs legt de lat hoog met de laatste aanwinst “Les Bois aux Daims” (Frans voor ‘het hertenbos’). Het belooft nog wat als de Nederlandse parken, die we allemaal wel kennen, ook een upgrade gaan krijgen naar deze nieuwe standaard van het bekende bungalowpark.

Voor ieder seizoen en voor iedere portemonnee biedt Center Parcs wat wils. Tegenwoordig kun je zelf bepalen op welke dag je aankomt en vertrekt. Een huisje heet hier een ‘cottage’. Er zijn 3 verschillende luxe niveaus: Comfort, Premium en VIP cottages. Op sommige parken worden ook bijzondere verblijven aangeboden. In Les Bois aux Daims kun je bijvoorbeeld in een schitterend boomhuis overnachten! Verder zijn er parken met hotelappartementen, hotelkamers, suites, Waterfront Suites en zelfs een woonboot. De cottages zijn van alle gemakken voorzien en bieden luxe extra’s die je verblijf bijzonderder maken dan thuis. Wat dacht je bijvoorbeeld van 2 badkamers (één met whirlpool en één met inloopdouche) en een Turks stoombad. Dagelijks opgemaakte bedden met de hotelservice. Een woonkamer met open haard, grote flatscreen televisie, Bluetooth Soundsystem, een hoekbank en grote glazen schuifdeuren die toegang geven tot het privéterras met tuinmeubilair. En natuurlijk een compleet ingerichte keuken in Amerikaanse stijl met onder andere een combimagnetron met crispfunctie, vaatwasser en een Nescafé Dolce Gusto

Bron en hele artikel: Verkeersbureau