Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 21 september 2016

Kerstvakantie bij Sunparks: nu nog 10% Vroegboekkorting!


Bent u op zoek naar een gezellig vakantiehuis in België in de kerstvakantie? De grote accommodaties zijn rond de kerst en oud&nieuw altijd zeer gewild en het snelste uitgeboekt. De actuele Vroegboekkorting van Sunparks waarmee u nu nog 10% bespaart* is daarom wellicht een interessant aanbod voor een groot vakantiehuis.

Er zijn vakantiehuizen tot 20 personen beschikbaar!Vier je kerstvakantie bijvoorbeeld aan de Belgische Kust (Sunparks De Haan aan zee met vakantiehuizen tot 12 personen of Sunaparks Oostduinkerke aan zee met vakantiehuizen tot 8 personen). Of kiest u voor een kerst in de mooie natuur van de bosrijke Ardennen (vakantiehuizen tot 20 personen) of de Kempen (tot 10 personen)?

Sunparks Vroegboekkorting kerstvakantie bekijken

Voor kleinere accommodaties voor 2-4 personen is onze tip te wachten tot er rond oktober/november kerstvakantie aanbiedingen en Last Minutes van Sunparks komen.

¨Vroegboekkorting
* Bij Sunparks krijgt u tot 2 maanden voor aankomst 10% Vroegboekkorting. Meer informatie over de kortingen van Sunparks ziet u hier:

Sunparks kortingen bekijken

(Let op: de jonge gezinnenkorting is vaak combineerbaar met de vroegboekkorting, maar alleen voor bepaalde data. Populaire aankomstdata in
de kerstvakantie zijn daarom waarschijnlijk uitgesloten).

Bron: www.sunparks.nl


of kiest u liever voor Landal of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij Droomparken, Topparken, Molecaten of RCN