Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 22 februari 2017

Villages Nature bij Disneyland Paris

De opening van Villages Nature komt steeds dichter bij.

Op maar 6 kilometer van Disneyland Paris opent binnenkort een bijzonder vakantiepark dat uniek is in Europa: Villages Nature®!

De stad Parijs ligt op maar 32 kilometer afstand en Villages Nature® wordt een topbestemming om een bezoek aan Parijs en Disneyland Paris te combineren. Het nieuwe vakantiepark is een samenwerking van Disneyland Paris en Pierre et Vacances / Center Parcs.

Villages Nature® ligt in een natuurlijke omgeving op een terrein van 259 hectares waarvan bij de opening in 2017 ruim 120 hectare in gebruik zal zijn. Van de totale oppervlakte zal uiteindelijk circa 10% bebouwd zijn met 916 cottages.

Het vakantiepark ligt op een toplocatie en is snel bereikbaar via de autoroute A4. Het TGV station Marne-la-Vallée zorgt voor een snelle verbinding met Parijs.

In Villages Nature® Parijs krijg je onbeperkt toegang tot onze 5 recreatiewerelden: Aqualagon, BelleVie Farm, Forest of Legends, Extraordinary Gardens en Lakeside Promenade.
Er worden talloze recreatiemogelijkheden en sportieve activiteiten aangeboden midden in de natuur, voor alle leeftijden. Zet je maar alvast schrap!