Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 6 juli 2017

Les Ardennes: Nieuw in het aanbod bij Center Parcs

Midden in de schitterende Belgische Ardennen ligt het al even schitterende park Les Ardennes. Een bestaand park, dat we helemaal hebben omgetoverd tot Center Parcs-park. Zo goed als nieuw dus. En dat merk je aan alles.

Geniet van de complete Center Parcs-ervaring

In Les Ardennes geniet je vanaf eind 2017 van de complete Center Parcs-ervaring. Je verblijft in een frisse cottage die van boven tot onder is vernieuwd, midden in het mooiste deel van de Ardennen.

Wil je erop uit, dan rijgen de mogelijkheden zich aaneen: Plopsa Coo is maar een kwartiertje rijden, er zijn historische gedenkplaatsen uit de Tweede Wereldoorlog vlakbij, en in de winter kun je eindeloos skiën en langlaufen door het heuvellandschap.

Je verblijf in Les Ardennes in het kort

  • Ontdek de veelzijdige regio, met al zijn mogelijkheden voor avontuurlijke buitensporten, gemoedelijke dorpjes en culinaire verrassingen
  • Verblijf in compleet vernieuwde, modern ingerichte cottages – ook voor grote groepen tot 20 personen
  • Neem een duik in de vernieuwde Aqua Mundo, met de spannende dubbele glijbaan
  • Weer of geen weer, in de Action Factory is pret gegarandeerd. Met foam shooters, minigolf, lasergames en kinderheld Orry.
  • De wellness experts van Deep Nature© Spa verwelkomen je in het château. Kom volledig tot rust in de sauna, hammam, of met een van de diverse wellness behandelingen.