Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 20 juli 2017

Kamperen en Glampen bij Center Parcs! Lodgetenten op Port Zelande, Safari tent bij de Eemhof

Een publiek geheim is dat je kan kamperen bij Center Parcs. En tegenwoordig kan dat op 2 campings.

Port Zelande
Dit is een officiele camping van Center Parcs. Je kan dan ook als kampeerder gewoon gebruik maken van de alle faciliteiten die Port Zelande te bieden heeft. Tegenwoordig kan je op Port Zelande ook steeds luxer kamperen (ook wel Glamping genoemd).
Safaritent, Glampen, Lodgetent, glamping, kamperen
 • Safaritent
  De Safaritenten (bij Center Parcs omgedoopt tot Lodgetenten) zijn ruim, stijlvol ingericht en voorzien van alle comfort. Geniet van het buitenleven op de ruime veranda en van alles wat Center Parcs te bieden heeft. Op zich zijn Safaritenten ook bij concurrenten van Center Parcs te vinden, maar wat ze uniek maken (ten opzichte van deze concurrenten) is dat ze uitgebreider zijn in luxe en kunnen concurreren met gewone huisjes.
  Zo zijn ze voorzien van:
  • Loungebank op het overdekt terras.
  • Badkamer met toilet en, regen- en massage douche
  • Keuken met een een hele grote koelkast en Dolce Gusto koffiezet apparaat.
  • Verwarming (in 2 van de 4 Lodgetenten)
  • Opgemaakt bedden
  • Stenen Barbecue
  Pod, Glampen, Lodgetent, glamping, kamperenOmdat ze zo luxe zijn worden de Lodgetenten gewoon via de normale website van Center Parcs aangeboden
 • Pod
  Wilt u avontuurlijk kamperen, zonder zelf uw tent mee te hoeven nemen? Boek dan eens een vakantie in één van de 6 Pods. In de Pod Standaard staat een slaapbank met 2 losse éénpersoonsmatrassen. Verder is de Pod voorzien van een kacheltje, verlichting en een bistrosetje. Verblijft u met meer dan 2 personen dan dient u zelf een luchtbed/ matje mee te nemen. In de Pod Luxe bevinden zich 4 vaste bedden. 1 tweepersoonsmatras en 2 losse eenpersoonsmatrassen. Verder is de Pod voorzien van een koelkast, kacheltje, verlichting en een bistrosetje. De Pod's worden verhuurd via de Camping website (www.campingportzelande.nl

               Boek nu een verblijf bij Center Parcs               
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot

 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenQuriosMolecaten of RCN De Eemhof
De andere camping staat bij De Eemhof. Deze camping is niet van Center Parcs zelf, maar is onderdeel bij het Marina gedeelte en de beachclub. Deze camping is zeer klein en lijkt voornamelijk voor surfers bedoeld. Ook kan je makkelijk het terrein van Center Parcs op, maar voor toegang tot de Aqua Mundo moet wel betaald worden (gereduceerd tarief)
Bij deze camping, kan je ook Glampen door gebruik te maken van
 • Safaritenten. Ook deze zijn voorzien van toilet en douche, ingerichte keuken en loungebanken binnen en buiten. 
 • Caravan Le Pecheur
  Wel de lusten, niet de lasten... Een heerlijke gepimpte Tabbert caravan met alle gemakken van dien staat voor je klaar. Alle oude zooi eruit en volledig ingericht naar hedendaags gemak. Vooral de enorme ruimte geeft een fijn gevoel in deze huurcaravan. Deze caravan is ook uitermate geschikt voor mensen die het leuk vinden om een vishengel uit te gooien!
 • Tipi tenten: deze zijn ook sinds kort beschikbaar.
De verhuur van deze accomodaties gaat via Camping Marina de Eemhof

Gerelateerd: 

               Boek nu een verblijf bij Center Parcs               
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot

 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenQuriosMolecaten of RCN