Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 29 juli 2017

Steek een vakantiepark in uw portefeuille

Vakantieparken zoeken steeds actiever investeerders voor hun vastgoed. Niet alleen institutionelen happen toe, ook de Belgische particulier ziet een woning in zo’n park als een interessante belegging.

‘Uw spaarboekje levert niks meer op, aandelen vindt u te riskant, een appartementje kopen en verhuren bezorgt u slapeloze nachten. Dan is investeren in een vakantiehuisje misschien iets voor u.’ De zinnetjes zouden zo geplukt kunnen zijn uit een reclamefolder van Roompot of Center Parcs. Maar het is meer dan loze marketingpraat. Investeren in een cottage of een ruime villa van de grote vakantieparken kan wel degelijk behoorlijk wat opleveren en wint daarom aan populariteit.
De grote vakantieparken lonken al een tijdje naar de particuliere belegger. Pierre & Vacances pionierde op dat vlak in Frankrijk. Het Nederlandse Roompot werkt al meer dan 20 jaar met privé-investeerders. Sinds enkele jaren geldt dat ook voor het eveneens Nederlandse Center Parcs, dat sinds 2003 deel uitmaakt van de groep Pierre & Vacances.

Bron en hele artikel: tijd