Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 12 juli 2017

Vakantieparken in Nederland krijgen steeds meer een eigen smoel

We hebben weer wat te besteden dit jaar, dus we willen met zijn allen weg. Maar waarheen? Je hebt niet altijd de tijd of de mogelijkheid om ver weg te gaan, maar er is genoeg te beleven in Nederland. Even een paar dagen weg van de drukte, met leuke activiteiten in een inspirerende omgeving. Weet je waar het de laatste tijd ook steeds leuker wordt om je tijd te spenderen? In een vakantiepark.
..
Hetzelfde, maar toch anders

Zullen we op bekend terrein beginnen? Natuurlijk, Center Parcs (wijlen Sporthuis Centrum) bestaat inmiddels al 50 jaar dus iedereen heeft wel een herinnering aan een vakantie of weekend daar, maar het suffe en burgerlijke is er inmiddels wel van af. De investeringen die de keten heeft gedaan betalen zich terug in steeds mooiere parken, met steeds meer onderscheidende aspecten.

De faciliteiten worden steeds beter en doordat elk park steeds meer zijn eigen identiteit krijgt ontstaat er een veel breder aanbod aan plekken om heen te gaan, die los staan van de geografische locatie. De Kempervennen zijn beduidend anders dan de Eemhof , en niet alleen maar omdat het zwembad een andere layout heeft. Bij Center Parcs  is men zich terdege bewust dat de één iets zoekt voor kleinere kinderen, en de ander helemaal geen kids heeft en liefst wat actiever bezig is in een park met wandelen, sporten en andere outdooractiviteiten. Kies dus bewust voor een park om de fun te maximaliseren.

Bron en hele artikel: Dutchcowboys