woensdag 20 september 2017

Eifel Cycling Classic 2017

Wegens groot succes organiseert Center Parcs dit jaar alweer de zevendeeditie van de Eifel Cycling Classic!

In het weekend van 22 t/m 25 september 2017 zal alweer voor de zevende keer de Eifel Cycling Classic worden verreden. Dit meerdaagse wielerevenement wordt in samenwerking met de KNWU, Rabobank en Eneco georganiseerd.

Deelnamekosten

Alle deelnemers aan de Eifel Cycling Classic betalen €49,- per persoon bovenop de cottageprijs. Hierbij is deelname aan de wielertocht (50, 100 of 150 kilometer) inbegrepen, alsmede een welkomstpakket, sportontbijt, verzekering tijdens de fietstocht, technische ondersteuning, tijdregistratie, ravitaillering, pastabuffet en eindeloos veel gezelligheid. Bij je inschrijving kun je aangeven hoeveel personen er willen deelnemen aan de wielertocht.

Er kunnen diverse afstanden verreden worden door de prachtige omgeving van de Duitse deelstaat Rheinland-Pfalz. Het is een fraaie toertocht in een voor veel fietsers nog onbekende streek. Lekker lopende wegen, weinig verkeer, mooie groene omgeving en prima klimmetjes. De Eifel is het oostelijk deel van het middelhoog plateau Eifel-Ardenne. Het ligt ten noorden van de Moezel en ten westen van de Rijn.

Center Parcs Park Eifel ligt middenin de vulkanische Eifelstreek. Het resultaat: een prachtige, natuurlijke omgeving. Heerlijk om buiten te sporten en dat kan in Center Parcs Park Eifel volop! Neem een verfrissende duik in onze subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo of kom tot rust in de sauna.

Bij dit wielerweekend is inbegrepen:

  • Drie overnachtingen in Center Parcs Park Eifel in een cottage naar keuze, inclusief welkomstpakket, sportontbijt en toegang tot alle reguliere parkfaciliteiten van het park
  • Verzekering tijdens de wielertocht, technische ondersteuning, tijdregistratie, ravitailleringsposten en smaakvol pastabuffet na afloop
  • Keuze uit vier afstanden: 50, 100 of 150 kilometer
  • Gehele weekend technische ondersteuning inclusief bandenpomp en wielenwisselservice
  • Aanwezigheid van fotografen, zij zullen het hele weekend vastleggen! Dus oefen alvast je beste fietsblik om goed op de foto te staan.