donderdag 21 september 2017

Website Content Expert

Als Website content expert kom je terecht in een jong gedreven team. Je valt onder de E-commerce afdeling en Raphaelle, Content Manager PVCP, word je directe aanspreekpunt. Je hebt veel contact met je directe collega's in het buitenland en werkt daarnaast dagelijks samen met collega's van andere afdelingen in Nederland, zoals Content, Brand Management en Marketing.

Wat ga je doen?
In de positie als Website content expert houd je je voornamelijk bezig met het creëren van content voor de websites van Center Parcs. Door jouw inspanningen verhoog je conversie en sales. Dit betekent niet dat je je alleen bezig houdt met het aanmaken van content-gerelateerde landingspagina's.. het is ook strategisch meedenken, inplannen, brainstormen, analyses maken, teksten controleren en samenwerken met andere afdelingen om deze beste content op de websites te krijgen.

In andere woorden ga je je bezig houden met:
  • Je bent verantwoordelijk voor het managen en coördineren van projecten die gerelateerd zijn aan de content en techniek van de verschillende websites.
  • Je verbetert de websites, zowel op het gebied van techniek als de content (tekstueel en met foto's en video's).
  • Je creëert content gerelateerde landingspagina's, onder andere voor DM campagnes.
  • Je test en analyseert content door AB Testen en Google Analytics en doet aanbevelingen.
  • Je maakt rapportages en planningen voor de jouw toegewezen projecten.
Wat neem je mee?
Voor de functie Website content expert is het van belang dat je in het bezit bent van een Bachelor diploma richting e-commerce, marketing of toerisme. Je hebt ongeveer 2 tot 3 jaar werkervaring in een soortgelijke positie. Daarnaast ben je sociaal, communicatief vaardig en beheers je de Nederlandse, Engelse taal goed. Je bent ervaren in het werken met CMS systemen en hebt een goede basis op het gebied van HTML, SEA/SEO en Google Analytics.

Bovendien beschik je over een helikopterview en heb je de juiste dosis zelfvertrouwen. Je bent niet té serieus, wél lekker creatief. Je bent een teamplayer en gaat voor het hoogst haalbare resultaat, waarbij je uiteraard kwaliteit niet uit het oog verliest. Je neemt je verantwoordelijkheid voor de aan jou toegewezen projecten en neemt graag zelf initiatief. Daarnaast ben je internationaal georiënteerd en commercieel ingesteld.

Wat bieden we jou?
Kom je werken als Website content expert dan kun je rekenen op een uitdagende, afwisselende functie. Je komt terecht in een internationaal team, waarbij je veel contact hebt met verschillende collega's binnen en buiten het eigen team. Het team is resultaat gedreven, waarbij hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.

Wil je meer informatie over het arbeidsvoorwaardenpakket, neem dan even contact met me op. Ik zal dan de details met je bespreken.

Bron en solliciteren: Center Parcs