Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 27 november 2020

Een nieuwe Center Parcs bij Berlijn en in Scandinavië!?

Center Parcs bevestigt de verschillende ontwikkelingen in Frankrijk en Noord-Europa in het kader van zijn strategisch plan Change Up, met nieuwe parken:

  • In Frankrijk wordt momenteel het domein Landes de Gascogne (Lot-et-Garonne) gebouwd en de opening zal plaatsvinden in het voorjaar van 2022. In de regio's Saône & Loire en Jura werkt de groep voorstellen uit om de oorspronkelijke plannen aan te passen, gericht op het versterken van milieuverplichtingen, de focus op natuur en installaties van nieuwe accommodatietypes.
  • In Noord-Europa heeft de ontwikkelingsstrategie voornamelijk betrekking op Duitsland, met twee nieuwe locaties die momenteel worden gebouwd in Noord-Duitsland en in Beieren, terwijl onderhandelingen en studies zijn gestart voor twee andere locaties in de omgeving van Berlijn. Elders bevindt een eerste project in Denemarken zich in de conceptuele voltooiingsfase en zijn er twee bijkomende projecten geïdentificeerd in Scandinavië.
  • De ontwikkeling van nieuwe domeinen gaat hand in hand met de renovatie van bestaande domeinen, met een investeringsbudget van bijna 400 miljoen gefinancierd door eigenaar / verhuurder.of kiest u liever voor Landal of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij Droomparken, Topparken, Molecaten of RCN