Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 12 november 2020

Center Parcs blijft uitbreiden: Vakantiepark in Mecklenburg-Vorpommern gepland

Bij Groupe Pierre et Vacances wijzen alle tekenen op groei: nadat Center Parcs enkele maanden geleden de planning van een vakantiepark in het Frankische merengebied aankondigde, kondigt het bedrijf nu ook de bouw aan van een vakantiepark aan de Oostzee in Mecklenburg-Vorpommern. De oplevering van het park staat gepland voor 2024. Op het 120 hectare grote terrein aan de Oostzee worden in totaal 600 vakantiehuizen en appartementen gebouwd. Het bedrijf plant een investeringsvolume van circa 220 miljoen euro.

Frank Daemen, algemeen directeur van Center Parcs Duitsland, over de uitbreidingsplannen: “We zijn verheugd aan te kondigen dat we binnenkort vertegenwoordigd zullen zijn met een vakantiepark aan de Oostzee. Deze regio geniet al enkele jaren een toenemende populariteit binnen Duitsland en wij zijn verheugd Center Parcs het hele jaar door een aanbod voor vakantiegangers te kunnen bieden. Ons doel is niet alleen om een ​​vakantiepark te bouwen, maar in nauwe samenwerking met de stad Ribnitz-Damgarten en andere partners om dit unieke schiereiland, dat al zeer goed ontwikkeld is voor toerisme, te ontwikkelen tot een algemene toeristische bestemming, die, op maat gemaakt, voor een verdere opleving zorgt voor de hele regio. en inspireert iedereen. "

Vakantiepark Center Parcs in Pütnitz biedt reizigers een breed scala aan ecologisch duurzame opties. Zoals in elk Center Parcs Park komt er ook een Aqua Mundo, het subtropisch zwemparadijs, en een overdekte centrale ruimte, de Market Dome, met restaurants, café en showpodium. De Action Factory is geïntegreerd in de Market Dome met een gevarieerd aanbod aan activiteiten zoals een klimparadijs, bowling en speelwerelden. Ook is er een fietsencentrum voor het huren van bijvoorbeeld fietsen, e-bikes en e-cars, evenals diverse buitenruimtes met speeltuinen, minigolf en sportvelden. Het autovrije vakantiepark ligt midden in de natuur en wordt doorkruist door wandel- en fietspaden.

Bron en hele artikel: Presseportalof kiest u liever voor Landal of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij Droomparken, Topparken, Molecaten of RCN