Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 7 november 2020

Ontdek heel wat nieuws in Het Heijderbos

Het Heijderbos is het park van ontdekkingen. Dat was altijd al zo, met verborgen paadjes, Escape Rooms en natuurlijk de Jungle Dome, het unieke overdekte oerwoud. Maar… de komende tijd kun je nog veel meer ontdekken. 

Sfeervolle natuurelementen

Om te beginnen krijgen de cottages een complete make-over. Van keuken tot badkamer, van vloer tot plafond. En natuurlijk doen we dat in de sfeer van het park. Dus je kunt veel natuurelementen verwachten. In materiaalgebruik, kleuren op de muur en in stoffen, en in sfeervolle accessoires die je cottage een echt avontuurlijk vakantiegevoel geven.

Avontuurlijke jungle vibes

In Het Heijderbos zul je de bossen van de omgeving terugzien in je vernieuwde cottage, maar ook het gevoel van de jungle krijgen. Eén van de schatten van het park is immers de Jungle Dome (die ook vernieuwd gaat worden!). Denk daarbij bijvoorbeeld aan tropisch-regenwoudsymbolen als kaketoes en kolibries, maar ook aan grafische bladerpatronen.

Nieuw! Avontuur cottages

We gaan niet alleen vernieuwen, je kunt ook op ontdekking in compleet nieuwe cottages: Avontuur cottages. En de naam zegt eigenlijk alles al. Iedere kamer heeft een nieuwe verrassing in petto. Je loopt van een Arabische keuken naar een jungle-slaapkamer, van een onderwaterwereld-badkamer naar een speelkamer die… nou ja… de kinderen zijn niet meer te houden!

De nieuwe en vernieuwde cottages zijn pas het begin. In Het Heijderbos staan je nog heel wat verrassingen te wachten, van thematische speeltuinen tot Aqua Mundo, van Kinderboerderij tot Action Factory. Hou deze pagina’s dus goed in de gaten! En… de eerste vernieuwde cottages zijn nu al boekbaar!

Bron: Center Parcs


of kiest u liever voor Landal of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij Droomparken, Topparken, Molecaten of RCN