Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 23 november 2020

Latin Weekender 2021 boekbaar

Van 19 tot 22 november 2021 staat Center Parcs Limburgse Peel volledig in het teken van de ultieme Latin Lifestyle Experience: Latin Weekender! Het programma wordt volledig verzorgd door - en aangeboden namens - DUCOS Productions. 

Center Parcs Limburgse Peel in America zal dit weekeinde een oase aan Caribische sferen zijn. De heerlijkste gerechten, tropische cocktails en de fijnste muziek in een intiem en tropisch aangeklede ambiance. Gelegen aan het water zullen Salsalovers, Kizomba loca en Bachata fanáticos hier sowieso aan hun trekken komen, maar ook als je ‘altijd al had willen leren dansen’  is dit hét moment om in één weekeinde de fijne kneepjes van de diverse stijlen te leren dansen! 

Latin Lifestyle Experience: Latin Weekender!

Latin Weekender is het ultieme latin feest van Nederland, waarin de belangrijkste stromingen van dit moment vertegenwoordigd zijn. Latin Weekender gaat over een tropische atmosfeer, DJ’s, loungen, lekker eten & drinken maar vooral (leren) dansen! De november maand is een sombere, dus een goed idee om even wat ‘we-time’ te nemen en je onder te dompelen in de wereld van Bachata, Kizomba en Salsa. 500 cottages, diverse live acts, workshops, bootcamps, internationale demonstraties, een poolparty, heerlijk eten en nog véél meer! 

Jullie hebben massaal de persoonlijke highlights en verbeterpuntjes van Latin Weekender 2019 aangestipt in de enquête. Die input neemt de organisator zeer serieus, om het evenement nog succesvoller te kunnen maken. Tipje van de sluier? Sure, why not:

  1. Bewaakte garderobe/ lockers bij de parties;
  2. Verbeterde toiletvoorzieningen;
  3. Aangepaste workshops(s) (indeling);
  4. Aangepaste party tijden (lees: langer feesten!)of kiest u liever voor Landal of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij Droomparken, Topparken, Molecaten of RCN