Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 26 november 2020

Duitsland verlengt en verscherpt lockdown light: Parken dus ook langer dicht?

 Gisteren meldde het AD: De huidige ‘lockdown light’ in Duitsland wordt verlengd tot eind december. De contactbeperkingen worden aangescherpt maar er komt een versoepeling rond Kerstmis, hebben bondskanselier Angela Merkel (CDU) en de deelstaatleiders vanavond afgesproken.

...

Lockdown light - Corona

De lockdown light in Duitsland geldt sinds 2 november. De horeca is dicht (bezorgen en afhalen mag), cultuur- en vrijetijdsinstellingen eveneens. Winkels, scholen en crèches zijn open, in tegenstelling tot de lockdown dit voorjaar. Vandaar de benaming ‘light’. Daarnaast geldt een mondkapjesplicht in het OV, winkels en op andere plekken waar afstand houden lastig is. Ook moeten mensen zoveel mogelijk thuiswerken en zijn binnenlandse privéreizen en -overnachtingen verboden.  

Op dit moment staat op de Center Parcs website nog dat de Duitse parken op 1 december open gaan, maar dat lijkt gezien de melding van het AD niet waarschijnlijk.

Landal meldt al wel op haar website dat de Duitse parken tot 20 december zijn geslotenof kiest u liever voor Landal of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij Droomparken, Topparken, Molecaten of RCN