Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 11 april 2021

Nieuw Center Parcs Park: Pütnitz (Baltische Zee)

Met het ondertekende memorandum van overeenstemming kunnen de plannen voor een nieuw vakantieparkcomplex aan de Oostzee worden voortgezet


Hoewel de parken van Center Parcs in Duitsland momenteel gesloten zijn vanwege de Corona-pandemie, staat de tijd zeker niet stil bij Europa's marktleider in lokaal toerisme. Vandaag, vrijdag 26 maart, hebben de vakantieparkaanbieder en de stad Ribnitz-Damgarten een intentieverklaring getekend voor samenwerking bij de geplande bouw en exploitatie van het toekomstige vakantiepark in Mecklenburg-Vorpommern. Hiermee is weer een stap gezet voor de realisatie van het circa 120 hectare grote park. De bouw staat gepland om in 2024 te beginnen. De oplevering en opening worden verwacht vanaf 2025.

"We zijn erg blij dat we binnenkort ook vertegenwoordigd zullen zijn met een park gelegen aan de Oostzee. Met het nieuwe vakantiepark kunnen vakantiegangers en natuurliefhebbers zich verheugen op een het hele jaar door aanbod met uitgebreide recreatie- en sportfaciliteiten die ook kunnen worden gebruikt bij slecht weer Met de ondertekende intentieverklaring hebben we weer een gezamenlijke stap gezet naar een Center Parcs in een zeer aantrekkelijke toeristische regio ”, aldus Frank Daemen, algemeen directeur van Center Parcs Duitsland.

Bron: Center Parcs


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot