Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 7 april 2021

Rush op vakantieparken na aankondiging van sluiting scholen

Het aantal boekingen bij vakantieparken als Center Parcs, Sunparks en Roompot is fors gestegen nadat duidelijk werd dat de scholen vanaf komende maandag zullen sluiten. Dat zegt Marthijn Tabak, woordvoerder van Center Parcs.


“Mensen willen er duidelijk even tussenuit, eens wat anders dan altijd diezelfde vier muren”, zegt Tabak. Bij de zes parken van Center Parcs en Sunparks in België, goed voor bijna 16.000 bedden, lopen de boekingen dan ook vlot binnen.

Nadat het Overlegcomité woensdag had aangekondigd de lagere en middelbare scholen vanaf maandag te sluiten, stond de telefoon roodgloeiend, zegt Tabak. “We zien een mooie bezetting, zeker aan de kust en in de Ardennen. Center Parc Erperheide en Sunparks Kempense Meren (die pas vanaf komende maandag weer openen, nvdr.) moeten nog even wat bijbenen. Er is nog genoeg ruimte om veilig te genieten.”

Zwembaden niet open

De zwembaden mogen nog niet open, maar er is zeker genoeg te doen, zegt Tabak. “Je kan fietsen, wandelen, spelen op de buitenspeeltuinen, minigolfen met de bubbel of elektrische steps huren.” Vanwege de gesloten zwembaden zijn de prijzen van het verblijf ook verlaagd.

Bron en hele artikel: Nieuwsblad

Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot