Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 4 april 2021

We gaan dit jaar massaal naar het bungalowpark, maar wie gaan al die huisjes schoonmaken?

Dat vakanties in eigen land populairder zijn dan ooit, is natuurlijk hartstikke mooi voor onze bungalowparken. Maar tegelijkertijd staan ze daardoor voor een flinke uitdaging. Want al die extra verhuurde huisjes moeten schoongemaakt worden, terwijl het personeel niet voor het oprapen ligt.  

Center Parcs de Eemhof in Zeewolde maakte deze week bekend dat het maar liefst zeventig nieuwe mensen zoekt voor in de housekeeping, een duur woord voor schoonmaak. Als lokmiddel krijgen ze een vast dienstverband voor een vast aantal uren aangeboden. 

,,Het is erg bijzonder dat we zoveel mensen in zo’n korte tijd zoeken”, licht manager Jeltsje Oostbeek toe. ,,We hebben nog niet eerder zo massaal ingezet op werving. Enerzijds komt dit door de sterk gegroeide behoefte aan binnenlandse vakanties. Anderzijds doordat we ervoor kiezen om vooral met eigen mensen te werken in plaats van met externe medewerkers die flexibel ingezet worden.”

Gratis zwemmen en bowlen

Daarmee mikt het recreatiepark op homogenere teams, die voor een kwaliteitsimpuls moeten zorgen. ,,Ze behoren dan tot de Center Parcs-familie. Dat is een speciaal gevoel”, vertelt Oostbeeks collega Marthijn Tabak. Hij hoopt in die zin ook dat de secundaire arbeidsvoorwaarden mensen over de streep trekken. ,,Ons personeel mag gebruikmaken van het zwembad of de bowling. Dat wordt als heel positief ervaren. Desondanks blijft het een uitdaging om goed personeel te vinden.’’   

Bron en hele artikel: DeStentor


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot