Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 3 april 2021

Vakantieparken De Huttenheugte en Parc Sandur hengelen Green Key certificaat binnen (dankzij elektrische laadpalen, groene stroom en led-lampen)

Center Parcs De Huttenheugte in Dalen en Parc Sandur Emmen hebben het gouden Green Key certificaat in de wacht gesleept.


De parken voldoen hiermee aan de normen van Green Key op het gebied van duurzaamheid, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hieronder vallen basis milieunormen, zoals het registreren van en besparen op gas, water en elektra en het verminderen van de hoeveelheid (rest)afval.

Water zuiveren met UV-installatie

General Managers Harry Bakker van De Huttenheugte en Bert de Groot van Parc Sandur, zijn erg blij met de certificering door Green Key.

,,We doen er alles aan om ons park nóg groener te maken”, zeggen managers Harry Bakker van De Huttenheugte en Bert de Groot van Parc Sandur. ,,Zo hebben we in het afgelopen jaar laadpalen voor elektrische auto’s en fietsen geplaatst, scheiden we het afval in het park in drie stromen en gebruiken we alleen nog groene stroom. In ons zwembad Aqua Mundo gebruiken we nauwelijks chloor, omdat we het water zuiveren met een speciale UV-installatie.”

Bron en hele artikel: DVHN


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot