Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 26 december 2021

Center Parcs houdt de moed erin na sluiting van binnenactiviteiten: “We kunnen nog steeds een mooi verblijf aanbieden”

 Het Overlegcomité heeft vandaag binnenactiviteiten op slot gedaan en ook de deuren van de subtropische zwembaden gesloten. Dat is ook een klap voor Center Parcs, met parken in De Haan, Peer (Erperheide), Lommel (De Vossemeren), Dilsen-Stokkem (Terhills Resort) en Vielsalm (Les Ardennes). Toch blijft men daar positief. “De focus zal nu wat meer op buiten komen te liggen”, vertelt PR-verantwoordelijke Marthijn Tabak.


Center Parcs heeft natuurlijk ook parken in Nederland, dus de huidige sluiting maakten ze ook al eens mee bij onze noorderburen. “Vanaf zondag sluiten in België de niet-sportgerelateerde binnenactiviteiten op onze parken, waaronder ook onze zwembaden”, vat Tabak de belangrijkste beslissing samen. “We beschikken natuurlijk overal in onze parken over mooie natuur. Alle activiteiten die we buiten aanbieden mogen gelukkig blijven plaatsvinden.”

Activiteiten

Concreet verwijst Tabak naar het Cycle Center, de ‘High Adventure’, minigolf en laserbattle, terwijl je ook kan klimmen, boogschieten of een bezoek brengen aan de klimmuren. “Binnen blijven de sportfaciliteiten geopend. Je kan dus nog steeds tennissen of badmintonnen en er zijn ook nog een aantal georganiseerde kinderactiviteiten toegelaten.” 

Bron en hele artikel: hln


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs