Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 4 december 2021

Les Landes de Gascogne, ons nieuwe park in Frankrijk!

Tussen Bordeaux en Toulouse (zuidwest-Frankrijk) zijn zwembadbouwers, landschapsarchitecten en interieurstylisten druk aan het werk in het nieuwste Center Parcs-park in Frankrijk: Les Landes de Gascogne. Prachtig gelegen in een beschermd natuurgebied, in de regio Nouvelle-Aquitaine. Het park is nog niet helemaal af, maar we geven je vast graag een rondleiding. In de zomer van 2022 gaan we open, maar boek hier alvast je cottage!

Een met de natuur

Nóg meer dan in andere parken voel je je in Les Landes de Gascogne één met de natuur. Dankzij de cottages. Je kunt kiezen uit 3 types: Comfort cottages, VIP cottages en… bijzondere accommodaties.

    Comfort cottages: Grote raampartijen laten een zee van groen binnen, elke kamer vertelt een verhaal dat is geïnspireerd door de natuur. De buitenkant is helemaal bekleed met hout, dat met de jaren mooi zal verkleuren.

    VIP cottages: Moeiteloos vloeit het interieur over in je privétuin. De tinten van de inrichting weerspiegelen de omgeving: het groen van de dennen en het mos, het geel van de brem, aardetinten van het hout en zand. Je wellness-badkamer heeft een hammam, regendouche en bubbelbad, om heerlijk te ontspannen.

    Bijzondere accommodaties: Luxe Boomhuizen staan ‘hoog op de poten’, met een magnifiek uitzicht op de omliggende natuur. Vanaf je buitenterras kun je de boomtoppen zelfs haast aanraken. Sta je liever met beide voeten op de grond, dan kies je voor een cottage in boerderij-stijl met gezamenlijke moestuin. En natuurlijk mag je samen met de boer eieren rapen en groenten oogsten.

Bron: Center ParcsLast MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot