Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 16 december 2021

Vakantieparken spelen snel in op vervroegde kerstvakantie

Diverse vakantieparken merken dat de week voor kerst nu snel wordt volgeboekt. De eerste boekingen kwamen afgelopen week al op gang toen uitlekte dat scholen waarschijnlijk een week eerder dicht moesten. Vandaag, de eerste dag na de officiële bekendmaking, stromen nieuwe boekingen binnen.

Center Parcs: "We merken dat mensen hun boeking lang hebben uitgesteld, dit vanwege de onzekerheden die ook deze kerstvakantie weer spelen. Er boekten de afgelopen periode veel minder Duitsers. De onzekerheid rondom de maatregelen is nu weg en we zien de afgelopen dagen een echte inhaalrace van boekingen. Daarmee compenseren we het wegvallen van de Duitse gasten weer gedeeltelijk. Ook zien we n.a.v. de persconferentie met de extra week schoolvakantie vandaag stevige plus in het websitebezoek. Al met al zien we de bezettingen steeds beter worden." 

Landal GreenParks: "We zien een toename in boekingen voor de vervroegde kerstvakantie. Mensen willen er graag tussenuit naar de natuur. Voor alle parken wordt geboekt, waarbij de parken met meer faciliteiten populair zijn. In een korte tijd zien we een grote stijging in het aantal boekingen voor met name volgende midweek." 

Bron en hele artikel: pretwerk