Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 17 februari 2022

Anne&Max, Coffeecompany, Strada en Frites Affairs openen in ‘vernieuwde gedeelte’ van de binnenstad

 De binnenstad van Tilburg is volop in ontwikkeling. Zo wordt het gebied rond de Emmapassage, het Hendrikhof en de Frederikstraat flink aangepakt. In dit gebied kun je straks fantastisch wonen, winkelen en recreëren. Naast een woontoren die al te zien is als onderdeel van de Tilburgse skyline, komen er ook veel nieuwe winkels en horecazaken bij in het gebied. Enkele namen die in het ‘vernieuwde gedeelte’ van de Tilburgse binnenstad de deuren openen zijn Anne&Max, Coffeecompany, Strada en Frites Affairs. Lees verder. 

Deze vier namen zijn allemaal food & baverage concepten van Albron en gaan zich vestigen aan het pleintje tussen de nieuwe Emmapassage en de Frederikstraat-Zuid. Hier komt een pleintje waar vooral daghoreca te vinden is.

Frites Affairs

Bij Frites Affairs kun je terecht voor een lekker frietje en snacks. Het concept heeft een duurzame gedachte. Zo maken ze gebruik van verse frieten van Nederlandse aardappelen, worden de sauzen op plantaardige basis gemaakt en hebben de hotdogs een Beter Leven keurmerk. Ze hebben ook veel varianten op loaded fries. Je komt Frites Affairs tegen op veel vakantieparken van Center Parcs, maar ze zijn ook de Nederlandse stadscentra aan het veroveren. Zo hebben ze al vestigingen in Apeldoorn, Zoetermeer, Almere en Amstelveen.

Bron en hele artikel: tilburgcom


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs