Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 1 augustus 2017

Het wordt spectaculair: De Aqua Mundo in Park Allgäu

De Aqua Mundo in Park Allgäu heeft alle elementen die je al van de waterwereld van Center Parcs kent en waar je zo gek op bent. En biedt zelfs nog een beetje meer! Park Allgäu wordt het eerste Center Parcs park in Duitsland met een snorkelbad! Waarschijnlijk krijg je hier vanzelf zwemvliezen tussen je tenen.

Ruim subtropisch zwemparadijs
Er wordt hard gewerkt aan het park en de bouwplannen voor de Aqua Mundo zijn klaar. Het subtropisch zwemparadijs van het nieuwe park zal zich uitstrekken over een oppervlakte van maar liefst 6.600 m². Dat is één derde van de totale oppervlakte van de Market Dome! Ontdek alle verschillende waterattracties die hier zijn te vinden.

Langste wildwaterbaan en vijf waterglijbanen
De Aqua Mundo van Park Allgäu vestigt zelfs een record: hier komt de langste wildwaterbaan - 165 meter lang - van alle parken! Lang en ook nog eens razendsnel, een topcombinatie voor een wildwaterbaan. Je kan je natuurlijk ook uitleven op maar liefst vijf waterglijbanen waarvan je met of zonder band naar beneden kan suizen. Wil je graag samen met je gezin van de glijbaan? Dat kan! Er komt namelijk ook een brede family slide. Jullie glijden hier samen hand in hand naar beneden!

Bron en hele artikel: Inspiratieblog Center Parcs