Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 28 augustus 2017

Medewerker Center Parcs Kempervennen voorkomt brand in huisje, hondjes en papegaai gered

Door oplettend optreden heeft een medewerker van vakantiepark Kempervennen in Westerhoven maandagavond een brand voorkomen. Hij zag dat er rond 22.15 uur (1 aug) rook uit een van de bungalows kwam.

Hij ging meteen kijken, zegt directeur Inge Zwaagman in een toelichting. ,,Hij klopte op de deur, maar er was niemand thuis. Daarop heeft hij een loper gebruikt om binnen te komen."

Smeulen
De man ontdekte binnen twee chihuahua-hondjes en een papegaai, die hij meteen mee naar buiten heeft genomen. Binnen bleek de accu van een elektrische fiets zijn gaan smeulen. De gewaarschuwde tijdelijke bewoner was tegen die tijd ook gearriveerd. ,,Die heeft de fiets zelf mee naar buiten genomen en er water over gegooid."

De fiets was drie jaar oud. De eigenaar had er nog geen vijf kilometer mee gefietst. Het rijwiel was zijn persoonlijk eigendom. Hij had hem binnen gezet om mogelijke diefstal te voorkomen.

Directeur Zwaagman vindt dat de medewerker uitstekend heeft gehandeld. ,,Er is geen sprake geweest van brand. De bungalow heeft alleen last van roetschade. Het gezin dat er tijdelijk verbleef, is naar een andere bungalow verhuisd."

Bron en hele artikel: bd