Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 22 augustus 2017

Park Allgäu: De eerste cottages zijn gebouwd

De eerste prototype cottages in Park Allgäu zijn klaar en geven je een kleine inkijk waar jullie je op mogen verheugen. Hoeveel planning, creativiteit en innovatie schuilt er achter de cottages?

Hier heeft iedereen vakantie

In totaal zullen er 1.000 cottages in Park Allgäu gebouwd worden. 750 daarvan worden gebouwd in de bekende en geliefde comfortniveaus van Center Parcs: Comfort, Premium en VIP. De overige 250 cottages krijgen het nieuwe comfortniveau Exclusive.

Cottages in allerlei maten

Naast verschil in comfortniveaus, is er ook variatie in de grootte van de cottages. De kleinste cottage op Park Allgäu zal ongeveer 57 m² groot worden, de grootste 182 m². Comfort cottages zijn er voor 4 en 6 personen, Premium cottages voor 4, 6 en 8 personen en VIP cottages zelfs voor 2 tot 12 personen.

Door de grote variatie in cottages, is er een geschikte cottage voor elk gezelschap. Kleine of grote gezinnen, voor koppels of voor vriendengroepen, iedereen kan terecht in Park Allgäu.

Modern en privé

Park Allgäu wordt het meest gedigitaliseerde park van Center Parcs.  Alle cottages worden voorzien van een digitale toegang zodat je geen sleutels meer nodig hebt. En dat is nog maar het begin! Er is namelijk een systeem bedacht waarmee je cottage kan openen, activiteiten kan reserveren en het eten in de restaurants van de Market Dome kan betalen.

Daarnaast zullen veel cottages beschikken over een soort van binnenplaats. Dat betekent dat het terras maar aan één kant open is. Zo heb je nog meer privacy in de cottage en op het terras, waar je kan genieten van het uitzicht op de onberoerde natuur.

Park Allgäu zal eind 2018 haar deuren openen.

Bron: Inspiratieplatform Center Parcs