Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 31 mei 2020

Center Parcs De Kempervennen na drie maanden weer open met hier en daar een aanpassing

Na bijna drie maanden gaat vrijdagmiddag de deur eindelijk weer open bij Center Parcs De Kempervennen in Westerhoven. "We mogen weer. Fantastisch!", zegt parkmanager Erik de Lange. Natuurlijk zijn er ondertussen wel de nodige maatregelen genomen om de vakantiegangers coronaproof op het park te laten verblijven. Dat betekent dat de gasten zich wel een beetje moeten aanpassen.
Center Parcs De Kempervennen is als het volgeboekt een dorp van 3000 tot 3500 mensen. Maar voor dit eerste weekend is niet alles vol. "Dit pinksterweekend is het park voor bijna de helft gevuld. Dit is niet wat we normaal in deze periode hebben, maar ik ben hier al heel blij mee. Normaal zou het helemaal vol zitten nu", zegt de Lange.

Er is de afgelopen tijd hard gewerkt om het hele vakantiepark coronaproof te maken. "Dit staat nu allemaal in een honderden pagina tellende handleiding", vertelt de parkmanager. "We zijn er klaar voor."

Enkele maatregelen:
  • Het tropisch zwemparadijs Aqua Mundo werkt met tijdsloten. Er kunnen 200 mensen tegelijk naar binnen. Er zijn geen golven en de wildwaterbaan en bubbelbaden zijn gesloten.
  • Met voetjes op de grond staat de wachtrij voor het zwembad aangegeven.
  • Bij de restaurants in het park kan alleen eten afgehaald worden.
  • De fietsenverhuur, de kinderhaven met bootjes, de minigolf en de kinderboerderij gaan wel open.
Bron en hele atikel: omroep brabant 


               Boek nu een verblijf bij Center Parcs               
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot

 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenQuriosMolecaten of RCN