Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 13 mei 2020

Heropening Center Parcs: Meerdal en Sandur 20 mei overige parken 29 mei

Na negen weken sluiting openen Center Parcs Het Meerdal in Limburg en Center Parcs Parc Sandur in Drenthe op woensdag 20 mei weer de deuren.

Op vrijdag 29 mei volgen de meeste andere Nederlandse parken van Center Parcs.
Veiligheid voor gasten en medewerkers staat voorop: in alle vakantieparken wordt volledig op basis van de overheids- en RIVM richtlijnen gewerkt, er zijn verschillende aanpassingen gedaan en diverse nieuwe activiteiten aan het programma toegevoegd. Om aan te tonen dat in de vakantieparken de veiligheids- en gezondheidsmaatregelen op de juiste manier zijn toegepast, laat Center Parcs haar parken als eerste in Nederland onafhankelijk toetsen door certificatie-instelling Kiwa.


Aqua Mundo / Zwembad open met beperking van aantal gasten per tijdslot. Wildwaterbaan, Sauna, bubblebaden gesloten. Geen golven in het golfslagbad.


Center Parcs De Huttenheugte in Drenthe, Het Heijderbos in Limburg, De Eemhof in Flevoland, Port Zélande in Zuid-Holland, De Kempervennen in Noord-Brabant en Limburgse Peel in Limburg gaan op 29 mei weer open. Op vrijdag 5 juni opent ook Park Zandvoort. In dit park wordt nu de laatste hand gelegd aan omvangrijke vernieuwingen.

De beslissing om de parken opnieuw te openen, is ingegeven door de versoepeling van de coronarestricties van de overheid.
‘In de afgelopen maanden was het vanwege de ingrijpende maatregelen niet mogelijk om onze parken te exploiteren. We zijn erg blij dat we de deuren van onze parken kunnen openen en onze gasten weer kunnen verwelkomen voor een welverdiende vakantie. Zij kunnen in onze ruime parken genieten van een onbezorgde tijd met elkaar: midden in de natuur en met de beleving die zij van Center Parcs gewend zijn,’ vertelt Mark Giethoorn, directeur van Center Parcs Nederland.
Bronnen en hele artikel: Marketing Tribune en Center Parcs Website

               Boek nu een verblijf bij Center Parcs            
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot
 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenQuriosMolecaten of RCN