Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 22 mei 2020

Center Parcs speelt in op de enorme behoefte aan ontspanning

Nu Nederland langzaam uit de intelligente lockdown kruipt, bestaat onder Nederlanders een enorme behoefte aan ontspanning, ruimte en natuur buitenshuis. Zij staan massaal te trappelen om weer naar buiten te gaan om ontspanning te zoeken. Omdat een vakantie in het buitenland voorlopig nog onzeker is, worden de Nederlandse vakantieparken als een goed alternatief beschouwd. Als voldaan wordt aan de overheidsmaatregelen, kunnen deze parken weer open.

Heropening vakantieparken
Zo heeft Center Parcs de deuren van de eerste parken op 20 mei 2020 weer geopend. Met haar nieuwe campagne ‘Welkom in je nieuwe thuis bij Center Parcs’ wil de onderneming inspelen op de grote behoefte aan ontspanning, ruimte en natuur buitenshuis, nu door de versoepelde coronamaatregelen de vakantieparken weer kunnen worden geopend. Deze heropening komt tegemoet aan de behoefte van Nederlanders om weer buitenshuis te recreëren.
..

Nieuwe reclamecampagne
De nieuwe reclamecampagne van de organisatie toont beelden van ruim opgezette vakantieparken, waarin gasten volledig kunnen ontspannen en tot rust komen. De vakantiewoningen worden voorgesteld als het tijdelijke nieuwe thuis: in een natuurlijke omgeving, met veel open en bosrijke gebieden, waar je onbezorgd kunt genieten. De campagne is de komende drie weken zowel op televisie als online te zien.

Bron en hele artikel: Customer talk


               Boek nu een verblijf bij Center Parcs            
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot
 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenQu>riosMolecaten of RCN