Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 28 mei 2020

Frites Affairs niet alleen te vinden op Center Parcs

Op een aantal parken van Center Parcs is er een Frites Affairs te vinden: 
Zin in snel en makkelijk? Bij Frites Affairs kun je genieten van heerlijke verse frietjes, hamburgers en andere snacks van topkwaliteit. Speciaal voor kinderen is er ook een kinderbox met verrassing! Trakteer jezelf na het eten op een softijsje. Het is tenslotte vakantie!

Maar daar blijft het niet bij voor Frites Affairs: Gourmet snackformule Frites Affairs opent in Almere Centrum.

Snackformule - Op vrijdag 29 mei opent het derde horecaconcept van Albron de deuren in een kiosk van 22 m2 aan de Schutterstraat in Almere Centrum. Na Le Perron en Starbucks eerder dit jaar is het nu de beurt aan de gourmet snackformule Frites Affairs. De drie concepten vormen een strategische samenwerking tussen Albron en vastgoedontwikkelaar Unibail-Rodamco-Westfield.

Bij Frites Affairs staat de ambacht van het bakken van heerlijke verse frites centraal. Geen Vlaamse of Franse, maar oer-Hollandse Frites die met schil worden gebakken. Er kan gekozen worden uit verschillende aantrekkelijke ‘loaded’ varianten. Zo staan er bijvoorbeeld frites uit ‘t seizoen met wisselende toppings, frites met kipsaté of runderstoof en een vegetarische frites Caprese op het menu. Bij de frites is er keuze uit sauzen en bijzondere mayonaises zoals zeewiermayonaise of mayonaise met ui en kerrie. Naast frites bestaat het aanbod ook uit gourmet hot dogs, die ook een vegetarische variant kent. Er wordt zo veel mogelijk gewerkt met verse producten. Voor het interieur is gebruik gemaakt van ouderwetse tegeltjes en aardappelmanden. Ook wordt er aandacht besteed aan het minimaliseren van waste door onder andere het gebruik van afbreekbare disposables.

Sanne van Bergen, Shopping Center Manager van het winkelgebied van Unibail-Rodamco-Westfield in Almere Centrum: “Albron weet met hun ruime ervaring in het ontwikkelen en exploiteren van foodconcepten goed in te spelen op trends en behoeften van winkelend publiek. Frites Affairs, maar ook Le Perron en uiteraard Starbucks, passen perfect in de totale mix van ons aanbod in Almere Centrum”.
               Boek nu een verblijf bij Center Parcs               
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot

 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenQuriosMolecaten of RCN