Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 1 mei 2020

De vakantieparken zijn nog akelig stil maar boekingen trekken aan

Kom je nu op een willekeurig vakantiepark in Nederland dan is het er praktisch uitgestorven, als deze al geopend is. Ongekend in de meivakantie. Toch borrelt het in Nederland. “De zomervakantie nadert en mensen worden zenuwachtig. Ze willen weg, maar het buitenland is uitgesloten. De afgelopen dagen zien we dat mensen en masse op zoek zijn naar bungalows in Nederland” stelt vakantiepark-expert Laurens Taekema van Parkvakanties.

Vakantieparken in Drenthe, Gelderland en Noord-Holland zijn vooral in trek. “Dit komt ook omdat de regels daar soepeler zijn in vergelijking met andere regio’s die doorgaans ook erg populair zijn, zoals Zeeland en Brabant” zegt Taekema.
..
Dat de vlag nog niet uit kan blijkt ook bij aanbieder Landal GreenParks. Normaal zitten in de meivakantie alle parken vol, maar nu zijn slechts 33 van de 55 parken in Nederland geopend en is de bezetting bovendien nog geen 20%. De parken van Center Parcs in Nederland zijn al sinds 16 maart gesloten en zullen in ieder geval gesloten blijven tot 10 mei.

Bron en hele artikel: Verkeersbureau


               Boek nu een verblijf bij Center Parcs            
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot  
        vaak geldt er nog een gratis omboekgarantie