Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 2 mei 2020

Compensatie / recreatie vouchers vertraagd.

Center Parcs meldt op haar facebook pagina:

"Lieve volgers, allereerst hopen we dat jullie en jullie families allemaal gezond zijn. Hierbij een update over de vouchers.

Zoals aangegeven, ontvang je per e-mail een recreatie-voucher ter waarde van het betaalde bedrag van de oorspronkelijke boeking indien je jouw verblijf hebt moeten uitstellen als gevolg van de sluiting van onze parken.

Het uitsturen van deze vouchers duurt helaas om technische redenen wat langer dan wij hadden gehoopt, onze welgemeende excuses hiervoor! We willen jullie laten weten dat we er hard aan werken om de vouchers zo snel mogelijk uit te sturen en dat je je geen zorgen hoeft te maken – we kunnen verzekeren dat je de voucher zo snel mogelijk in je mail hebt! Het merendeel van de vouchers is inmiddels verzonden en we blijven de resterende vouchers dagelijks uitsturen. We danken jullie voor jullie begrip in deze uitzonderlijke situatie.

Zie in een reactie hieronder de veelgestelde vragen over de vouchers en bekijk alle informatie op: bit.ly/Informatie-COVID-19."


               Boek nu een verblijf bij Center Parcs              
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot