Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 27 mei 2020

Meer mensen boeken vakantiehuis in eigen land

Nederlanders hebben de afgelopen maand vaker een vakantie geboekt in eigen land. Zo ziet Belvilla de boekingen voor de zomermaanden in eigen land met 65 procent stijgen ten opzichte van vorige maand. Volgens Belvilla zijn vakantiehuizen in de regio's Gelderland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Zeeland en Limburg het meest in trek.

Ook Center Parcs, dat woensdag twee vakantieparken in Limburg en Drenthe heropent, ziet een toename in de boekingen in eigen land. "Mensen zijn veel meer dan normaal geneigd om in eigen land te boeken. Ze zijn op zoek naar ruimte en natuur en een andere plek dan thuis waar ze tijd met elkaar kunnen doorbrengen", zegt een woordvoerder van de vakantieparken. Eind deze maand en begin juni gaan de andere vestigingen in Nederland weer open.

Roompot Vakanties merkt dat er een "inhaalslag" van boekingen gaande is. "In de maand april boekten veel mensen helemaal niet", zegt een woordvoerder. "Nederlandse gasten boekten de afgelopen tijd voornamelijk in Nederland, en nu de beperkingen aan de grens met Duitsland weer versoepeld zijn, zien we ook voorzichtig meer boekingen van Nederlanders naar Duitsland."

Bron en hele artikel: Capels Dagblad


               Boek nu een verblijf bij Center Parcs               
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot

 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenQuriosMolecaten of RCN