Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 31 mei 2020

Vakantieparken krijgen 'paniekboekingen' voor zomer: 'Wel 300 mailtjes per dag’

Dit pinksterweekend gaat menig Nederlander naar een vakantie- of bungalowpark. Door alle onzekerheid rond vakanties in het buitenland, stromen  ook voor de zomermaanden de boekingen al binnen. Het is wel anders vakantie vieren in coronatijd.

Het is wel anders vakantie vieren op het park in het Zeeuwse Oostkapelle, ingeklemd tussen het groen en met het strand op slechts kilometers afstand. Dat begint al bij aankomst op het terrein. De deuren van de receptie, waar het altijd een komen en gaan is van gasten, zijn gesloten. Wel hangt er een A4’tje met ‘etiquette’, zoals: ‘geef geen handen, knuffels en kussen’. Wie zich ziek voelt, wordt gevraagd dit te melden en contact op te nemen met de plaatselijke huisarts, meneer Dees.

Dit pinksterweekend is het nog rustig. Op de vrijdag komen normaal gesproken 180 gezelschappen het terrein oprijden, nu zijn dat er 70. Maar de maanden juli en augustus gaan hard. ,,We kregen eerst wel driehonderd mailtjes per dag”, zegt Thomys. ,,Eén weekend hebben we tot ’s nachts doorgewerkt.” Daar zitten veel ‘paniekboekingen’ tussen, zoals ze de aanvragen zijn gaan noemen. ,,Mensen die snel boeken en later nog contact opnemen om dingetjes te wijzigen.”

Bron en hele artikel: AD


               Boek nu een verblijf bij Center Parcs               
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot

 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenQuriosMolecaten of RCN