Center Parcs VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Center Parcs website | Last Minute | Orry | ABC van Center Parcs

Let's get Closer

 

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/


zondag 28 juni 2020

Beste apps voor vakantieparken: informatie, activiteiten, boeking bekijken en meer

Wil je een vakantie plannen in een Nederlands vakantiepark? Dan kunnen deze apps je erbij helpen. Ook tijdens je verblijf komen deze vakantiepark-apps goed van pas.

Beste apps voor vakantieparken

Wil je vanwege het coronavirus niet met het vliegtuig op vakantie? Dan is een boeking bij één van de vele vakantieparken in Nederland een goede optie. Er zijn in Nederland een aantal bekende ketens met tientallen parken, maar er zijn ook andere iets minder bekende opties die je kunt overwegen. Met een vakantiepark-app heb je als overzichtelijk op een rij en altijd bij de hand.

Center Parcs

Met de app van Center Parcs heb je niet alleen je tickets bij de hand, maar bekijk je ook allerlei algemene informatie over het park waar je geboekt hebt. Er is een plattegrond van het park, zodat je de weg niet kwijtraakt als je ‘s avonds een rondje loopt. Bovendien kun je met de app activiteiten reserveren, de openingstijden bekijken en een restaurant kiezen om te eten. De app van Center Parcs heeft ook ondersteuning voor de Wallet-app, dus dan zijn je tickets helemaal makkelijk op te halen.

Landal GreenParks

Heb je je oog laten vallen op een park van Landal GreenParks, dan moet je deze app hebben. Ook Landal GreenParks toont handige informatie zoals een plattegrond en activiteiten in en rondom het park. Reserveren bij een restaurant kan via de app. Ook vind je er wandel- en fietsroutes rondom het park en praktische informatie over attractieparken in de buurt. Er is helaas geen ondersteuning voor de Wallet-app.

Landal GreenParks heeft ook nog allerlei extra apps. Met de Landal Adventure-app kunnen kinderen spelletjes spelen in de omgeving van het park. En voor het Hof van Saksen heeft Landal een aparte app uitgebracht.

Roompot Parkinformatie

Roompot omschrijft de app als een digitale versie van de receptie en dat klopt ook wel als je naar de functies kijkt. De app geeft parkinformatie, het activiteitenprogramma en helpt je bij het verkennen van de omgeving. De app is niet zo heel erg veelzijdig, maar kan toch van pas komen bij je reeds gemaakte boeking. Je vindt er zelfs handleiding voor de apparatuur in je gehuurde huisje.

Bron en hele artikel: Iculture


               Boek nu een verblijf bij Center Parcs               
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot

 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenQuriosMolecaten of RCN 


Labels:
 

. .Labels

Acties, Activiteiten, Ailette, Allgau, Aqua Mundo, Ardennen, arrangementen, Awards, Bing, Bispinger Heide, BN-ers, Bois aux Daims, Bois-Francs, Bostalsee, Brochure, Bungalowrace, Business to Business, Cadeaubon, campagne, Commercial, Concurrenten, Cool Factor, De Haan, Disney, Diverse, Duitsland, Duurzaamheid, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Evergreenz, Felicitas, Frankrijk, Friends, Games, Gebeurtenissen, Geschiedenis, Gespot, halloween, Hauts de Bruyeres, Heijderbos, herfst, Herfstvakantie, Hochsauerland, Huttenheugte, Ierland, Inspiratie, Isere, Jean Henkens, Jubileum, Jungle Dome, KCC, Kempervennen, Kerst

Last Minute, Lente, Limburgse Peel, Maatschappelijk betrokkenheid, Meerdal, meivakantie, Nonna, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Orry, Orry en Vrienden, Pack-Go, Park Zandvoort, Parksluiting, partners, Pasen, PePeTeVe, Persbericht, Phoxy, Pierre et Vacances, Pinksteren, Plopsaland, Port Zelande, prenatal, Reclame, Rep, Roybon, Sandur, Sinterklaas, Suffolk, Sunparks, Trois Forets, Tropicana, vacatures, Vienne, Villages Nature, Voetbal, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, winter, Winterberg, Wintersport, WNF, Woops, zomer, zorg

Andere ActiesVorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap