Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 18 juni 2020

Einde aan onzekerheid personeel: huisjeseigenaren nemen gezamenlijk faciliteiten Parc Sandur over

De huisjeseigenaren van Parc Sandur nemen op 1 juli gezamenlijk alle faciliteiten over van het vakantiepark in Emmen. Daarmee komt een einde aan de onzekerheid onder het personeel.

De vijftig medewerkers van onder meer de restaurants, het zwembad, de sportaccommodatie en de supermarkt op het park zaten de afgelopen tijd in onzekerheid, omdat VolkerWessels deze faciliteiten van de hand wilde doen. De onderhandelingen met de beoogde nieuwe eigenaar duurden zo lang, dat directeur Martina van der Veen van Parc Sandur het personeel meedeelde dat de voorzieningen dicht gaan, mocht de deal voor 1 juli niet zijn beklonken.

Overname inclusief contracten werknemers

De Exploitatie Maatschappij Recreatie Parc Sandur (ERPS), de gezamenlijke bv van de huisjeseigenaren, laat naar aanleiding van de ontstane commotie weten alle faciliteiten per 1 juli definitief over te nemen van VolkerWessels.
,,We hebben een deal kunnen sluiten’’, zegt voorzitter Andries Raven van ERPS. ,,VolkerWessels wilde af van de voorzieningen en ruim tachtig lege kavels op het park, waar het ook nog eigenaar van is. Wij nemen alles over, inclusief de contracten van de werknemers.’’
Dit betekent dat de huisjeseigenaren op het park straks ook gezamenlijk zorgdragen voor de exploitatie van de faciliteiten en voorzieningen. Center Parcs blijft de marketing en verhuur regelen. ,,Voor de vakantiegangers verandert er helemaal niets’’, benadrukt Raven.

Bron en hele artikel: DVHN


               Boek nu een verblijf bij Center Parcs               
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot

 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenQuriosMolecaten of RCN