Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 15 juni 2020

Het spant erom voor medewerkers vakantiepark Parc Sandur in Emmen: hebben ze na 1 juli nog een baan?

Het spant erom voor de 50 medewerkers van Vakantiepark Parc Sandur in Emmen. Als er voor 1 juli geen deal is met de vereniging van eigenaren, gaan het Parc Centrum en alle andere faciliteiten dicht en is er voor hen geen werk.
Restaurants, het zwembad, de sportfaciliteiten en de vergaderruimten zouden sluiten. Alleen de supermarkt zou tijdelijk open blijven. Er zou voor 1 juli een overdracht moeten zijn van vastgoedonderneming VolkerWessels naar een andere partij. Welke partij dat is wil nog niemand zeggen, omdat de onderhandelingen nog lopen.

Door corona is de tijd gaan dringen

Dat kregen de medewerkers afgelopen week te horen, waardoor er heel wat zorgen zijn ontstaan. Directeur Martina van der Veen zegt dat het nog allemaal mee kan vallen: ,,Er ligt al wel een deal, maar die moet nog verder worden uitgewerkt op papier.’’ Door de coronacrisis zou het maken van de deal vertraging hebben opgelopen, terwijl de huidige overeenkomst op 1 juli afloopt.
,,Als de deal op 1 juli niet rond is, zou het Parc Centrum dicht moeten, dat heb ik medegedeeld. We hebben de medewerkers ingelicht zodat, als het niet doorgaat, ze daar niet op 28 juni pas van weten. We willen transparant zijn. Vooralsnog gaan we ervan uit dat die deal er gewoon komt.’’ Ook Marthijn Tabak van Center Parcs zegt ervan uit te gaan dat het goedkomt.

Bron: DVHN


               Boek nu een verblijf bij Center Parcs               
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot

 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenQuriosMolecaten of RCN