Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

maandag 22 juni 2020

Center Parcs in " Coronatijd" : een verblijf op de Kempervennen

Afgelopen weekend zelf maar eens naar Center Parcs geweest: De Kempervennen. 
Dit om uit te vinden hoe het nu is op het park en wat er nog allemaal gedaan kan worden.
 • De ontvangst gaat via de e-ticket checkin en je spullen worden door middel van een stok/visnetje aan je aangereikt.
 • In je cottage heb je op dit moment gewoon gratis over Wi-Fi beschikking. Dit is een goedmakertje voor deze uitzonderlijke periode. Het is natuurlijk te hopen, dat dit ook zo blijft als alles weer gewoon is.
 • Ondertussen kunnen er ook al weer een hoop activiteiten gedaan worden, zoals 
 • Daarnaast staat Center Parcs altijd bekend om zijn Entertainment en de live show die in de Market Dome gehouden wordt. Dat kan nu dus niet en daarom zijn er op verschillende momenten live show / zang momenten buiten.
 • Een belangrijk onderdeel bij Center Parcs is natuurlijk het zwembad: De Aqua Mundo. Hiervoor geldt dat je van te voren moet reserveren en dat je dan 2 uurtjes kan gaan zwemmen. Niet alle zaken zijn open in het zwembad (zo zijn o.a. de bubbelbaden buitengebruik), maar van de glijbanen en de wildwaterbaan gewoon gebruik gemaakt worden. 
  In het grote bad is het doordat er maar een beperkt aantal mensen naar binnen mag rustig, maar het de machine om de golven te genereren wordt niet gebruikt.
  Uiteraard zijn er ook bepaalde looproutes die je moet volgen en is er nu een aparte ingang en uitgang, zodat je niet door de Market Dome komt. Per verblijf kan je 2 momenten kiezen om te zwemmen, maar dat lijkt voldoende.

 • In de Market Dome is nu niet veel te beleven. De restuarants zijn wel open, maar op dit moment mochten er nog maar 30 personen per restaurant zijn, waardoor op tijd reserveren wel een noodzaak is, want er is maar weinig plek. Vanaf 1 juli kan dit natuurlijk al weer wat meer worden.
 • Ook had Center Parcs altijd een quiz avond in de Market Dome. Dit is nu aangepast naar een Cottage Quiz night. Door middel van tablet en / of telefoon kan je hier aan meedoen. Je strijdt dan met andere bezoekers van het park (maar ook van andere parken). Helaas liet bij ons het wifi het op bepaalde momenten afweten, waardoor we niet de gehele tijd hebben kunne meedoen.
 • Daarnaast zou er ook "Center Parcs TV"  moeten zijn. Dit kon ik op de TV echter niet ontdekken en het was me ook niet duidelijk of dit anders via de tablet te vinden zou moeten zijn. 
Al met al een redelijk gewoon (prima) verblijf gehad, waarbij de tip is, om wel zaken van te voren (en dat kan via de App) op tijd te reserveren. Doe dat al ruime tijd voordat je op het park bent.


               Boek nu een verblijf bij Center Parcs               
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot

 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenQuriosMolecaten of RCN