Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 3 november 2015

Een hutje tussen de herten

Een verblijf in een dierenbos is leuk en leerzaam. Center Parcs bouwde in Frankijk een park waar het wild langs de huisjes loopt.

De touwen trillen, de houten planken kraken. En: het schommelt. De touwbrug die is gespannen van de boom achter het groepje dames, naar de veel hogere boom voor het groepje dames, wiegt langzaam van links naar rechts, en weer terug.

De dames houden zich geconcentreerd vast, klauteren stoer omhoog, kijken even angstig naar beneden, en stappen dan weer moedig verder. De één gilt als het wiegen te snel gaat, de ander giechelt als de vrouw voor haar de brug te veel laat schudden.

Damhert
En dan, na een flinke klauterpartij tussen de bomen, is er de beloning: beneden in het bos duikt tussen de varens een damhert op. Met zijn enorme gewei wringt hij zich tussen het groen door, knabbelt aan wat blaadjes, en kijkt rond. Zes dames boven hem in de bomen? Het doet hem niks. Het hert loopt naar een beekje en drinkt.

Een tweede damhert verschijnt. Het volgt het pad van zijn voorganger, langs de varens naar de beek. Daar buigen ze allebei hun kop en drinken samen.

...

Hele artikel: Algemeen Dagblad