Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 7 november 2015

eerste namen voor Where The Wild Things Are festival 2016 zijn bekend!

Jaaaaaaaa, de eerste namen voor Where The Wild Things Are festival 2016 zijn bekend! O.a. De Jeugd Van Tegenwoordig, Balthazar en Fresku gaan op het programma!
Boeken kan nog via www.ticketmaster.nl/wtwta


Where The Wild Things Are, het enige festival in Nederland waar je drie dagen lang kunt opgaan in rammelende gitaren, avontuurlijke popmuziek en indie electronica met al het comfort en gemak van een bungalowpark. Alle podia en locaties zijn op het park zelf, waardoor je favoriete act, een spontane afterparty of een frisse duik in het tropisch zwemparadijs op slechts een steenworp afstand ligt van je eigen knusse bungalow, voorzien van een keuken, badkamer en zelfs een eigen sauna indien gewenst. Verwacht naast muziek en waterpret ook een verrassende randprogrammering met oa. literatuur, films, bowling, de altijd populaire pubquiz of een muzikale speurtocht door het park. WTWTA is genieten van alle festivallusten, zonder de festivallasten!

In 2016 vindt WTWTA voor de vierde keer plaats van 4 t/m 6 maart in Center Parcs de Eemhof in Zeewolde, na succesvolle edities met onder andere Oscar & The Wolf, Franz Ferdinand, De Staat, Trentemoller, Balthazar, Jon Hopkins, Savages, Moderat en meer.

Als bezoeker boek je een bungalow inclusief toegang tot alle festivallocaties. De grootte van de bungalows varieert van minimaal 2 personen tot maximaal 12 personen.