Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 8 november 2015

Het Weekend van Sinterklaas

Weet je nog hoe het was toen je als kind Sinterklaas mocht ontmoeten? De grootsheid van Sinterklaas, de vrolijke en speelse Pieten… Als kind ben je enorm onder de indruk. Het is iets magisch!Dat gevoel gun je je kinderen ook. Maar dan in een overtreffende trap. Tijdens Het Weekend van Sinterklaas wordt die droom werkelijkheid voor jouw kinderen. Dit wordt de meest bijzondere Sinterklaas-viering die je ooit met je kinderen mee zult maken. Één om nooit meer te vergeten!

Tijdens Het Weekend van Sinterklaas van 4 t/m 7 december in Center Parcs De Eemhof (Zeewolde) beleef je Sinterklaas geheel volgens traditie. Samen vier je uitgebreid pakjesavond en maken jullie plezier met Pieten en de Sint. Het hele weekend lang zijn jullie heel dicht bij Sinterklaas, maar toch ook fijn op vakantie.

Op zaterdag 5 december komt Sinterklaas aan in Center Parcs De Eemhof. In de haven van Marina De Eemhof komt de pakjesboot aan. Precies op tijd voor pakjesavond! Samen met presentatoren Kim-Lian van der Meij en Jochem van Gelder verwelkom je Sinterklaas en Piet tijdens de intocht op het park. Zing met je kinderen luidkeels mee en samen kijken jullie je ogen uit naar de swingende Pieten. Geniet het gehele weekend van de diverse Sinterklaas activiteiten die op het park worden georganiseerd. Wat een feest!

Kim-Lian van der Meij en Jochem van Gelder verwelkom je Sinterklaas en Piet tijdens de intocht op het park.

Het grote Sintfeest gaat op zondag gewoon nog even door. Tijdens een swingende afscheidsshow zwaai je met z’n allen Sinterklaas en zijn Pieten uit. Voorop loopt een Pietenfanfare die vrolijke Sinterklaas-liedjes speelt. Alle kinderen mogen aansluiten in deze feestelijke Pietenfanfare uitzwaaioptocht.

Bron: Center Parcs