Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 20 januari 2017

Ga erop uit in de Meivakantie!

Met de lente die officieel is begonnen en een paar vrije dagen voor de boeg, is niets fijner dan de natuur in te gaan.

Beesten spotten

Je hoeft helemaal niet naar Afrika om de Big Five te zien. In ons eigen landje hebben we onze eigen Grote Vijf; de ree, het edelhert, het wild zwijn, de zeehond en de bever.

Wist je dat op onze parken reeën loslopen? Zo staan ze in Les Bois Francs in Frankrijk gewoon op je terras! Om andere dieren te spotten, moet je vooral vroeg opstaan. Je kunt het beste de auto pakken naar de Hoge Veluwe om het wild zwijn, de ree en het edelhert te zien. Maar in Nationaal Park de Meinweg in Limburg loop je ook het wild zwijn tegen het lijf. Het edelhert vind je ook in de Oostvaarderplassen en het Weerterbos in Limburg. Ga je liever op zoek naar de bever? De grootste kans om ‘m tegen te komen heb je in Noord-Brabant, Limburg en Flevoland. Zeehonden komen in Nederland het meeste voor rond de Waddeneilanden.

Natuurlijk zijn er ook talloze andere mooie dieren om te zien. In De Kempervennen zwemmen otters. Je kunt zelfs bij het voeren van de otters zijn! Ga je naar Erperheide, dan vind je er velen eekhoorns. Doe mee met de Park Ranger Missie en spot ze allemaal! Houd je meer van exotische dieren? Dan ben je op je plek in Het Heijderbos. Hier vind je de nijlroezet, een schattige vleermuis. Lukt het jou om ‘m op de foto te zetten?

Bootje varen

Lekker dobberen, de voetjes buiten de boot: wat kan bootje varen toch lekker zijn… Met een grote vrolijke zwaan trap je zo naar het midden van het meer, waar je uiteraard een plons in het water neemt. Liever een andere schuit? Trotseer het water op een stoere brandweerboot of ga voor een prachtige roze dolfijn-variant.

Bron en hele artikel: inspiratieplatform