Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 2 januari 2017

Vacature: Product Marketing Manager

Heb je ervaring als Marketeer in een dynamische B-to-C omgeving en ben je klaar voor een volgende stap in je carrière binnen een internationale Sales en Marketing omgeving? Wil je net als wij trots zijn op ons merk en bijdragen aan een geweldige beleving voor gasten? Op het hoofdkantoor van Center Parcs Europe zijn wij op zoek naar een:

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

Als Product Marketing Manager ben je mede verantwoordelijk voor de marketing- en productstrategie van de merken Center Parcs en Sunparks in België, Nederland en Duitsland. Als productexpert binnen het marketing team ben je in staat onze producten en services door te vertalen naar ‘het juiste verhaal’ voor onze gasten. Vanuit deze rol breng je onderwerpen als park positionering, segmentatie en de contact-strategie naar “the next level”.  Je weet de producten, services en communicatie in iedere fase van de Customer Journey op de juiste manier aan te laten sluiten op de huidige en toekomstige behoeften van de consument.

In de functie houd je je onder andere bezig met de volgende taken en verantwoordelijkheden:

  • Je verdiept jezelf in trends, ontwikkelingen en marktbehoeften binnen de gehele Customer Journey en vertaalt deze naar bestaande en nieuwe producten en services, met als doel het vergroten van de Customer Experience in de gehele Customer Journey.
  • Je bent (mede) verantwoordelijk voor de productcommunicatie in alle (online) kanalen en stemt dit af met het Brand Management team. Je initieert verbeteringen en coördineert de implementatie hiervan in overleg met diverse interne stakeholders.
  • Je speelt een actieve rol in de positionering en communicatie met betrekking tot de vernieuwing van onze parken.
  • Je ondersteunt de Senior Product Strategy Manager bij strategische marketing projecten en adviseer je proactief over nieuwe oplossingen voor de markt.
  • Je coacht en begeleidt de (nieuw aan te nemen) Junior Product Manager in het uitvoeren van zijn/ haar taken.

Wat neem je mee?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega met de volgende kennis en eigenschappen:

  • Je hebt een Bachelor of Master opleiding afgerond in de richting van Bedrijfskunde, Marketing en/of Economie.
  • Je hebt 2 tot 4 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt affiniteit met zowel het product als merk.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift.
  • Bovendien ben je ambitieus, kun je anderen overtuigen en sta je stevig in je schoenen. Je voelt je prettig in een dynamische organisatie, bent een teamspeler en hebt uitstekende communicatie skills. Je bent een zelfstarter, analytisch en je gaat secuur en georganiseerd te werk.
Bron en solliciteren: Jobsite Center Parcs