Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 2 januari 2017

Put moet van Rauwenaars blijven

De inwoners van Rauw maakten gisteravond kennis met de nieuwe toeristische trekpleisters die op komst zijn. Het geplande indoorpretpark Captain Jack en de nieuwe waterskipiste op de Put Van Rauw waren het onderwerp van de dag. "Ze zijn onze put aan het prostitueren", reageerde Rauwenaar Alex Lefevere.
Eerst stelde het provinciebestuur tijdens een persconferentie het Provinciaal Ruimtelijk uitvoeringsplan 'Sunparks' voor. In dit PRUP staat dat er op de parking van Sunparks een nieuw indoorpretpark kan gebouwd worden, als dat voldoet aan de bouwvoorschriften. Daarnaast vermeldt het PRUP de mogelijkheid om een nieuwe waterskipiste aan te leggen op de Put van Rauw. Een gedeelte van de plas wordt dan gebruikt voor sportrecreatie, het andere deel blijft natuurgebied. Ook is de mogelijkheid opgenomen in het PRUP om 25 extra vakantiehuisjes te bouwen op het recreatiedomein Sunparks.

Burgemeester Paul Rotthier (CD&V) is enthousiast over de nieuwe plannen. "Mol is een toeristische gemeente en deze twee nieuwe projecten versterken dit nog. Door de komst van Captain Jack krijgen we ook een indoorrecreatiepark. Dat ontbrak nog in onze regio."

Bron en hele artikel: HLN


of kiest u liever voor Landal of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij Droomparken, Topparken, Molecaten of RCN