Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 20 juni 2017

Captain Jack crasht nog voor komst eerste vliegtuig

Het Molse vakantiepark Sunparks Kempense Meren beslist definitief om geen themapark op zijn parking toe te laten. Ondanks lange onderhandelingen kwamen Sunparks en Jack Schoepen niet tot een overeenkomst. Als het provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan (PRUP) wordt goedgekeurd kan er wel nog een waterskibaan komen.
Eind vorig jaar leek alles nog in kannen en kruiken. Jack Schoepen, de zoon van wijlen pretparkbouwer Bobbejaanland Schoepen, lanceerde in 2015 zijn plannen om een themapark van 12.000 vierkante meter rond luchtvaart te bouwen op de parking van het vakantiedomein Sunparks Kempense Meren in Mol-Rauw. Eind vorig jaar werden de ver gevorderde plannen met driedimensionale beelden voorgesteld op een grote persconferentie en informatiemarkt voor de buurt. Wanneer de aanvragen voor de vergunningen vlot zouden verlopen, kon de bouw van het themapark met de naam Captain Jack zelfs dit jaar nog starten.

Geen akkoord

Blijkbaar was er tot op heden nog steeds geen definitief akkoord tussen Sunparks en Jack Schoepen om het themapark effectief te bouwen op de parking van het Molse vakantiepark. “De onderhandelingen over het dossier hebben zeer lang geduurd”, zegt parkdirecteur Jean Jonckers van Sunparks. “Jammer genoeg is er geen overeenkomst tussen beide partijen uit de bus gekomen.” Het is dus definitief zeker dat er geen themapark rond luchtvaart komt op de parking van Sunparks in Mol-Rauw. “Ik kan geen details geven over de reden van het afspringen van de onderhandelingen. De gesprekken zijn op een hoger niveau gevoerd.”

Bron en hele artikel: GVA

of kiest u liever voor Landal of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij Droomparken, Topparken, Molecaten of RCN