Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 11 juni 2017

Villages Natures: het nieuwste park in Frankrijk gaat bijna open

Het nieuwste park in Frankrijk gaat bijna open: Villages Nature.
Het park is al te vinden op de website via de navigatie (Franse parekn)

Villages Nature® ligt in een natuurlijke omgeving op een terrein van 259 hectares waarvan bij de opening in 2017 ruim 120 hectare in gebruik zal zijn. Van de totale oppervlakte zal uiteindelijk circa 10% bebouwd zijn met 916 cottages.

De verwachting is dat het park in de zomer zal open gaan. Echter op dit moment zijn vooralsnog alleen verblijven vanaf oktober te boeken. 

Ontdek Villages Nature Paris
Een unieke bestemming vlakbij Disneyland ® Parijs met 5 werelden vol activiteiten en accommodaties voor een vakantie in een totaal andere omgeving.
  • Aqualagon:
    Ons fantastische zwemparadijs biedt spanning en sensatie, maar ook diverse relaxmogelijkheden en is het hele jaar door geopend.
  • BelleVie Farm: Het leven op de boerderij kent straks geen geheimen meer. Stallen, dieren, een moestuin, ... Alles om in de schoenen, o pardon, klompen van een echte boer te staan!
  • Forest of Legends: Voor kinderen hangt om de natuur een waas van magie en geheimen. Niets dus leuker dan op ontdekkingstocht te gaan.
  • Extraordinary Gardens: Ontdek de rijkdom van de natuur en gebruik daarbij al je zintuigen. Er zijn routes met spelletjes of wat rustigere routes, maar ze staan allemaal in het teken van de 4 elementen.
  • Lakeside Promenade: Wandel in het hart van de groene stad, die zowel overdag als 's avonds bruist, en geniet van 'la Belle Vie'.