donderdag 10 januari 2019

De glijbanen van Villages Nature® Paris

Wacht niet langer en ontdek de 7 reuze glijbanen van Aqualagon: Aqua Rocket, Aqua Crater, Lifter, Body Experience, Triple Tubes, Liaison Slide en Aqua Racer. Sensatie gegarandeerd voor klein en groot. De totale lengte van al onze glijbanen bij elkaar is 920 meter, genoeg om de grootste lol te beleven in Villages Nature® Paris!

  1. Aqua Rocket: Beleef de sensatie van een vrije val tijdens de start waarbij het valluik je op volle snelheid in de glijbaan lanceert. Onvergetelijke herinneringen gegarandeerd voor de stoersten die deze ervaring aandurven!
  2. Body Expérience: Lanceer je in de langste glijbaan van Villages Nature® Paris en laat je betoveren door de adembenemende lichtspelen, tussen wervelingen, cirkels en rondjes, beleef je een ongekende visuele ervaring.
  3. Aqua Crater: Alleen of met zijn tweeën, word je na een paar bochten in de glijbaan met je band gelanceerd in een grote krater waarin je van links naar rechts slingert. Lukt het jou om jezelf naar de uitgang te sturen en op de goede plek van de glijbaan af te komen?
  4. Liaison Slide: Daag een vriend(in) uit voor een wedstrijdje in de Liaison Slide glijbaan die halverwege verandert in een dubbele buis wat de wedstrijd nóg spannender maakt. Wie haalt de beste tijd?
  5. Aqua Racer: Uitgerust met een band, zullen jong en oud plezier hebben in deze glijbaan met als hoogtepunt een gedeelte boven het golfslagbad in het doorzichtige gedeelte van de glijbaan!
  6. Triple Tubes: De lievelings glijbaan van de kleine avonturiers, probeer hem in je eentje of met zijn tweeën uit! Bereid je voor op een spannende afdaling in je band.
  7. Lifter: Roetsj in je band van deze unieke lucht glijbaan af, tussen stijgingen en afdalingen komt deze uit in de Aqua Racer glijbaan met zijn volledig doorzichtige buis: de grootste avonturiers gaan uit hun dak!

En na al deze glijpret kom je lekker uitrusten en een hapje eten in het Lagon Café!

Bron: Center Parcs