Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zaterdag 19 januari 2019

Wintersport bij Center Parcs: ’s ochtends skiën, ’s middags een tropische duik

In alle populaire wintersportgebieden gaan de pistes weer open voor enthousiaste skiërs, langlaufers en snowboarders, van het Sauerland tot de Ardennen en de Alpen. En het mooie is dat je in al die gebieden kunt verblijven in Center Parcs. Dan heb je dubbel vakantieplezier: het ene moment suis je van de skihellingen af, het andere moment van de glijbanen in subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo. Of zit je met een cocktail in je hand tussen de palmbomen.

Langlaufen in de Ardennen
Het grote voordeel van de Ardennen is natuurlijk dat dit prachtige heuvelland maar een paar uurtjes rijden is van huis. In de winter kun je er heerlijk skiën: vooral de uitgestrekte langlaufpistes zijn populair. Wat een heerlijk vooruitzicht als je weet dat je na je inspanning in de sneeuw lekker neer kunt ploffen voor de open haard van je vakantiehuis in het compleet vernieuwde park Les Ardennes.

Zeker van sneeuw in het Sauerland
Ook lekker dicht bij huis: de pistes van Willingen en Winterberg, in het Duitse Sauerland. In het ‘Land van de 1000 bergen’ ben je helemaal in je element, als gevorderde skiër en snowboarder, maar ook als beginner. Bovendien is het gebied door de sneeuwkanonnen de hele winter lang sneeuwzeker. En als je in Park Hochsauerland verblijft, ski je bij wijze van spreken van de sneeuwhellingen zó de subtropische Aqua Mundo in.

Wintersport en wellness in de Allgäu
Zeg je wintersport, dan zeg je de Alpen. Uitgebreide wintersportmogelijkheden, fantastische vergezichten, liefelijke dorpjes, het is er allemaal! Dé perfecte uitvalsbasis voor de Zuid-Duitse Alpen is sinds kort Park Allgäu, de gloednieuwe parel in de Center Parcs-kroon. De combinatie van wintersport en luxe Exclusive cottages met uitgebreide wellnessfaciliteiten betekent volledige ontspanning.

Het hele jaar door indoor skipret
Wil je eerst een beetje oefenen voordat je naar een wintersportgebied vertrekt, of wil je gewoon een middagje skipret, of er buiten nou sneeuw ligt of niet? Ook dan is een verblijf bij Center Parcs een aanrader. Erperheide ligt vlak over de grens in België, dicht bij de indoor skipiste Snowvalley. En skiën in eigen land kan ook! Pal naast De Kempervennen kun je het hele jaar door van de hellingen glijden in het Montana Snowcenter.