Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 24 januari 2019

Virtual Tour Villages Nature® Paris

Ben je nog nooit in Villages Nature® Paris geweest? Ontdek nu dit nieuwe domein dankzij een ongekende virtuele rondleiding. Beweeg door al onze faciliteiten op het park. Zo loop je door de woonkamer van een cottage, glij je van de glijbaan in de Aqualagon of neem je een kijkje op de bowlingbaan. Benieuwd naar de minigolfbanen? Loop dan langs de holes van de Minigolf.

Villages Nature® Paris is de nieuwe Center Parcs-ervaring op zo’n 500 kilometer afstand van het centrale punt in Nederland, Utrecht. Het park ligt op 30 minuten rijden van Parijs en op slechts 15 minuten van Disneyland® Parijs.

Door visueel door het park te lopen kan je met je eigen ogen ervaren wat voor leuks het park allemaal te bieden heeft. Een breed assortiment aan activiteiten en faciliteiten, waaronder een van de grootste zwemparadijzen van Europa met 7 spectaculaire glijbanen en een enorm buitenbad. Geniet van het park met luxe accommodaties en appartementen tot wel 12 personen. In Villages Nature® Paris verveel je je geen moment door de animatie, de educatieve belevingsboerderij, het avonturenbos en nog veel meer ...

Bron: Center Parcs