Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 5 januari 2019

Overname Sunparks De Haan afgerond

Home Invest Belgium, Belfius Insurance en de infrastructuurinvesteerders TINC en DG Infra Yield verwerven 51,43 procent van de aandelen van Sunparks De Haan NV. De nieuwe aandeelhouders willen het park grondig renoveren. 

Home Invest Belgium, Belfius Insurance, de beursgenoteerde infrastructuurinvesteerder Tinc  en het infrastructuurfonds DG Infra Yield hebben samen met hun Franse partner de overname afgerond van Sunparks De Haan. De overname, die reeds eerder in oktober 2018 aangekondigd werd, omvat de verwerving van 51,43 procent van de aandelen. Het saldo van de aandelen in Sunparks De Haan NV wordt verworven door een Frans privéfonds, beheerd door Atream, een Franse vastgoedfondsenbeheerder.

Sunparks De Haan NV is eigenaar van een toeristisch leisure complex met gemeenschappelijke infrastructuur. De site geniet van een unieke ligging vlakbij de zee. Het leisure complex zal grondig gerenoveerd worden waarna het verder uitgebaat zal worden door Sunparks Leisure NV (onderdeel van de vakantiegroep Pierre & Vacances) op basis van een ‘triple net’ huurovereenkomst voor een initiële periode van 15 jaar en een geïndexeerde huurprijs.

Bron en hele artikel: Made in west