Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 27 januari 2019

Ter Hills (Belgie) een Center Parcs park?

Center Parcs investeert het nodig in de oude parken om die up to date te maken. Rondom Terhills is het nog stil. Eind 2016 kwam dit park in beeld.
Op de website van Terhills staat vermeldt:

Samen met Center Parcs wordt het Terhills Resort de komende jaren uitgebouwd tot het kloppende hart van de site. In een idyllische setting biedt dit exclusieve project je luxe accommodaties met topservice, aangevuld door een kwalitatief ontspanningsaanbod en een brede waaier aan activiteiten.

250 high-end watervilla's vormen de ultieme troefkaart van dit resort. Dichter bij de natuur staan is haast onmogelijk!

Er wordt een gevarieerde mix van high-end villa's voorgesteld met een scala aan vernieuwde leisure-activiteiten ongeacht het weer of het seizoen, inclusief Country Club en Aqua Lagoon.

Het park beoogt een ecologisch verantwoorde werking, waaronder duurzame vormen van vervoer en het autovrij houden van de bungalows in het bos. Ook de uitbating van het park gebeurt op ecologische wijze.

De termen van de faciliteiten (Country Club (Park Allgau) en Aqua Lagon (Village Nature)) doen in elk geval wel aan Center Parcs denken.

Kenmerken van het park zijn in elk geval:
  • 62 ha groot
  • 250 high-end watervilla’s
  • 6 000 m2 centrale faciliteiten
  • Aanleg van 7 ha nieuwe waterweg
  • Verwachte openingsdatum: voorjaar 2020
Wanneer dit park park te boeken is en of dat via de Center Parcs website te boeken is, zal dit jaar duidelijk moeten worden.